Wil jij weten hoe jouw website scoort


  Geheel vrijblijvend
  Professionele analyse
  Uniek aanbod

  Uitgebreid rapport

  Wil jij weten hoe jouw website scoort op SEO-waarde, pagina snelheid, organische keywords, backlinks en foutopsporing? Wij scannen jouw website en jij ontvangt een analyse en rapport met daarin de verbeterpunten voor je website. Zo weet jij direct wat je kunt verbeteren aan je website om zo nog beter te scoren op Google en andere zoekmachines.

  Is je website responsive?

  Bij onze websitecheck controleren we of je website responsive is. Dit betekent dat je website er goed uitkomt op allerlei apparaten, zoals computers, tablets en smartphones. Geen gedoe, gewoon een mooie website die zich aanpast aan elk scherm!

  Gebruiksvriendelijke website

  We nemen de gebruiksvriendelijkheid van je website onder de loep. Kunnen bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken? Van duidelijke navigatie tot begrijpelijke knoppen, je site moet eenvoudig te gebruiken zijn.

  Website check voor alle devices

  Op het gebied van webdesign is met de introductie van UX en UI veel veranderd. Dit heeft te maken met de laatste onderzoeken en het beter kunnen monitoren wat je doelgroep precies online doet. Door de analyse te doen krijg jij inzicht in het webdesign van de website en wat er goed is en wat verbetering nodig heeft om meer en betere conversies op je website te genereren.

  Snelle websites

  Een snelle laadsnelheid is cruciaal. Het houdt bezoekers betrokken en voorkomt frustratie. Wacht niet, maak indruk met directe toegang tot je website! Ook Google beloont snelle websites met hogere posities in de zoekresultaten.

  Basis

  Site audit

  SEO Score

  Kritieke punten & waarschuwingen

  Backlinks checken

  SEA check en aanbeveling

  Analyse van 3 concurrenten

  Aanvragen

  (gratis)

  Premium

  Site audit

  SEO score

  Kritieke punten & waarschuwingen

  Backlinks checken

  SEA check en aanbeveling

  Analyse van 3 concurrenten

  Aanvragen

  (€99.95)

  Uitgebreid rapport

  Wil jij weten hoe jouw website scoort op SEO-waarde, pagina snelheid, organische keywords, backlinks en foutenopsporing? Laat jouw website scannen en ontvang een analyse en rapport met daarin de verbeterpunten voor je website. Zo weet jij direct wat je kunt verbeteren aan je website om zo nog beter te scoren op Google en andere zoekmachines.